hála beszédtechnika bejegyzései:

HÁLA

2022-09-8 7:08

25 évvel ezelőtt, ezen a héten kezdtem el beszédtechnikát oktatni. A mai napig hálás vagyok azoknak, akik személyiségükkel, barátságukkal, pedagógusi munkájukkal példát adtak nekem, és bár tudtukon kívül, de nagy mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy beszédtechnikát tanítsak és azzá váljak, aki most vagyok.
Köszönettel tartozom Zubornyák Zoltánnak az első beszédtanáromnak, Újfalusi Ritának 🖤, aki az első munkát adta számomra az Aranytíz Ifjúsági Centrumban, továbbá Medgyesi Éva és Hernádi Kriszta logopédus, beszédtanáraimnak.
Ezen felül köszönöm Soltész Krisztina klinikai szakpszichológus barátomnak, hogy 20 évvel ezelőtt felkért az első vállalati tréningem megtartására. Hála Serényi János tanácsadó szakpszichológus, pszichodráma vezető, tréner, business coach barátomnak, hogy a mai napig számíthatok a segítségére.
25 év alatt sokat változtam, fejlődtem egy dolog maradt állandó, a munkám iránti alázatom és szenvedélyem. Mára fokozatosan kialakult a saját oktatási módszerem, publikáltam, számtalan hangalámondást készítettem. Éveken át tanitottam színiiskolákban és sok-sok éve tartok tréningeket nagyvállalatoknál.
Köszönöm mindenkinek, aki segítette eddigi utamat!
“Soha ne feledd, hogy honnan jöttél, s mit értél el…”