K. K.

„Kedd reggel 09.00 óra. Sétálok az utcán, nem hagynak nyugodni az előttem álló nehéz munkanap problémás ügyei, a sok ügyfél, a rengeteg hívás, nem is beszélve az esti tárgyalásról. Nincs túl jó kedvem, kissé még álmos is vagyok. Egy óra elteltével mégis átszellemülve, végtelen vidámsággal vágok neki a napnak.

 

A beszédtechnika órák nem csak a kiejtésről, a hangképzésről, vagy az artikulációról szólnak, senki ne gondoljon száraz nyelvtanszerű órákra. Színes és interaktív foglalkozásról van szó, ahol a valós beszédtechnikán kívül az előadókészség, a mimika és testbeszéd, a spontán beszéd, a légzéstechnika apró, de annál fontosabb fortélyait tanítja Kata, aki életvidámságával és szakértelmével úgy adja át a tudást, hogy élvezet hozzá járni.

 

A rendszeres órák és a kellő gyakorlás mellett csupán egy év után olyan beszédtechnikai eszközöket sajátítottam el, amelyekkel a mindennapi – amúgy hadaró – beszédemet szebbé, érthetővé, kifejezőbbé tettem. Még ha gyönyörű, tökéletes, hibátlan beszédstílusom lenne, akkor is ellátogatnék heti kétszer Katához, mert az órái óriási élményt nyújtanak, olyan beszédtechnikai elemeket tanulhat mindenki, amelyek szinte nélkülözhetetlenek a szép beszédhez, a talpraesett kommunikációhoz. Én mindenkinek kötelezővé tenném a beszédtechnikát!”